Dit jaar gaat de opbrengst van Business Boxing Zaanstad naar de Zaanse kinderen die met armoede te maken hebben

Voor deze kinderen is er minder geld voor nieuwe kleren, iedere dag een warme maaltijd, speelgoed, uitstapjes of vakantie. Daardoor is ook het risico op sociale uitsluiting groter.  Junior Kamer Zaanstreek heeft een drietal initiatieven aangesloten om dit tegen te gaan: Kledingbank Zaanstreek, Speelgoed en kinderkledingbank Zaanstreek en GJC Zomerkampen. Daarnaast komt een deel van de opbrengst ten goede aan een Zaans initiatief dat zich inzet voor kinderen die getroffen zijn door de aardbeving in Turkije en Syrië. De opbrengst voor het goede doel wordt verdeeld over deze vier initiatieven. Lees hieronder wat zij met uw bijdrage doen!

500 kinderen in Zaanstad zijn hiervan afhankelijk...

Kledingbank Zaanstad

Kledingbank Zaanstad geeft herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar dat zelf niet kunnen betalen. Momenteel zijn meer dan 500 Zaanse kinderen afhankelijk van de Kledingbank. Helaas is niet alle kleding herbruikbaar. Ondergoed wordt niet hergebruikt. Sokken, zwemkleding en schooltassen zijn vaak versleten. De Kledingbank moet deze items dus bijkopen. Met iedere € 35,- die wordt opgehaald voor Kledingbank Zaanstad is een kind geholpen aan deze items.

Spelmateriaal voor de kinderen van Zaanstad

Speelgoed en kinderkledingbank Zaanstreek

Bij de Speelgoedbank hebben kinderen de mogelijkheid om gratis speelgoed uit te zoeken. Daarnaast kunnen kinderen binnenlopen om te spelen en organiseert de Speelgoedbank ook tal van activiteiten waaraan kinderen gratis of tegen een kleine bijdrage kunnen deelnemen. De Speelgoedbank is dus ook een belangrijke ontmoetingsplaats voor kinderen en gezinnen. De Speelgoedbank is in 2022 verhuisd naar een grotere locatie. Om het speelgoed gratis en de activiteiten betaalbaar te houden is steun hard nodig. De opbrengst van ons evenement wordt gebruikt voor de aanschaf van (spel)materiaal voor de activiteiten, inrichting van de Speelgoedbank en speciaal spelmateriaal voor bijvoorbeeld kinderen met autisme.

Met iedere € 150,- die we ophalen voor GJC Zomerkampen beleeft een Zaans kind een geweldige vakantieweek!

GJC Zomerkampen

De vrijwilligers van GJC Zomerkampen vinden het belangrijk dat ieder kind een week per jaar op vakantie kan. GJC Zomerkampen is een Zaanse vereniging die al 75 jaar tijdens de zomervakantie kampen organiseert voor kinderen tussen de 9 en 15 jaar. Jaarlijks vertrekken 120 kinderen met de bus vanuit de Zaanstreek naar Kampeerboerderij de Arendshorst in Ommen om een toptijd te beleven met leeftijdsgenoten. De invulling van de kampweek is te danken aan de inzet van vrijwilligers. En niet onbelangrijk, een paar van deze GJC vrijwilligers boksen mee. GJC behoudt met behulp van subsidies en sponsoren een zo laag mogelijke kampprijs. Vanuit diverse organisaties krijgt GJC Zomerkampen jaarlijks kinderen aangedragen wiens ouders onder de armoedegrens leven. GJC biedt deze ouders de mogelijkheid om hun kind kosteloos mee te laten gaan op kamp.

Ook aandacht voor de actualiteit buiten onze grenzen

Slachtoffers aardbeving Turkije en Syrië

Volgens Unicef leven 4,6 miljoen kinderen in Turkije en 2,5 miljoen kinderen in Syrië in de door de aardbeving getroffen gebieden. Amper een week na de aardbeving werd al bekend dat tenminste honderden kinderen zijn gered van wie de ouders de ramp niet hebben overleefd. Dat aantal zal inmiddels zijn toegenomen. Momenteel gaat vanzelfsprekend alle aandacht naar de toegankelijkheid van basisbehoeften als water, voedsel en onderdak. Maar de gevolgen van de aardbeving op de educatie en ontwikkeling van kinderen is een bijkomende zorg. Een lokaal Zaans initiatief gedragen door een van onze Kamerleden biedt gerichte ondersteuning aan een paar van deze kinderen. Zij worden tenminste tot hun 18 e levensjaar ondersteund, bijvoorbeeld in het volgen van een opleiding. Met de opbrengst van ons evenement dragen we bij aan dit initiatief om slachtoffers te steunen en zicht te geven op een betere toekomst.

Dit zijn onze deelnemersop 10 juni 2023.

€ 415.00

Camiel Janssen

RAD RAD - Industrial Design Solutions

Anderhalf jaar geleden ben ik vanuit Eindhoven naar Zaandijk verhuisd. Na een oproep in het Zaans Stadsblad voor deelnemers heb ik niet getwijfeld en ik heb mezelf ingeschreven. Het is een mooie stok achter de deur om het boksen weer op te pakken. Het idee dat ik hiermee jonge kinderen in de buurt help is echt fantastisch. Laten we er samen iets moois van maken!

Doneer aan deelnemer
€ 430.00

Jonathan de Vries

New Sport Challenge / Lust Catering / SoSecure

Het verschil in ongelijkheid. Een eerlijke kans voor ieder kind. In de boksring met elkaar voor de kinderen in de Zaanstreek. Steun mij in deze strijd dan slaan we samen armoede Knock-out!

Doneer aan deelnemer
€ 612.00

Yaro Steffens

BarPlanet

10 juni stap ik de boksring in, een grote uitdaging voor mezelf en daarbuiten ook een flinke stap buiten mijn comfortzone. Maar om deze enorme uitdaging aan te gaan heb ik jullie steun ook hard nodig! Elke cent die je doneert gaat direct naar het goede doel. Ik zou het enorm waarderen als je mij steunt.

Doneer aan deelnemer
€ 1,850.00

Jessica Faber

Reddy Keukens

Iets mooiers dan dit bestaat er toch niet? Zo heb ik geen moment getwijfeld om mee te doen. Ik ga flink uit m’n comfortzone om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, maar hierdoor ben ik ook bezig om de beste versie van mezelf te laten zien op zaterdag 10 juni. Vechten jullie met mij mee tegen de armoede in de Zaanstreek? Doe een donatie!

Doneer aan deelnemer
€ 303.00

Peter Kraay

Epix Arcade Zaandam

Mijn naam is Peter Kraaij en ik ben 41 jaar oud. Sinds kort beoefen ik met veel plezier de mooie bokssport. Op 10 juni aanstaande zal ik voor het goede doel de ring in gaan. Ik heb er zin in! Komen jullie ook??

Doneer aan deelnemer
€ 215.00

Stijn Bakker

De Nalatenschap Taxateur

Als fan van boksen zie ik dit als een mooie kans om mijn boksvaardigheden te laten zien. Door deel te nemen aan dit evenement kan ik niet alleen mijn passie voor de sport tonen, maar ook geld inzamelen voor het goede doel: de strijd tegen armoede. Ik kijk ernaar uit om samen met andere boksers de ring in te gaan en een onvergetelijke avond neer te zetten.

Doneer aan deelnemer
€ 211.00

Joey van Soest

WE Facility Solutions & Academy

Doneer aan deelnemer
€ 372.00

Tije de Jong

Troost Tegels

Doneer aan deelnemer
€ 480.00

Jesse Haanstra

SEO vrienden

Met de Junior Kamer Zaanstreek organiseer ik Business Boxing Zaanstad. Een hele mooie uitdaging. Deze uitdaging ga ik ook fysiek aan door op 10 juni in de ring te stappen om uiteindelijk zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel! Help jij me daarbij!?

Doneer aan deelnemer
€ 365.00

Tessa Mendel

Biltz bouw en onderhoud

Ik ben Tessa Mendel, en naast dat ik mee doe met dit evenement, zet ik me al jaren in voor GJC Zomerkampen (een van de goede doelen van dit jaar). Ik vind het namelijk heel belangrijk dat kinderen die het thuis niet breed hebben, een zo normaal mogelijke jeugd kunnen hebben.

Doneer aan deelnemer
€ 1,356.00

Mitch Bakker

Bizznizz Partners B.V.

Vechten, vermoeidheid en doorzetten! Dat is wat zal gebeuren in mijn wedstrijd. Met een schuin oog naar het goede doel. Om met mijn inzet en jullie steun, andere te kunnen helpen.

Doneer aan deelnemer
€ 295.00

Nick van der Scheer

Van der Laan Stoffeerders

Met een aantal medeboksers zet ik mij al jaren in voor een van de goede doelen. Dat is GJC-Zomerkampen, hier bezorgen wij koters elke zomer weer een onvergetelijke kampweek. Door mee te doen aan deze sportieve uitdaging hoop ik dit nog vele zomers mogelijk kan zijn.

Doneer aan deelnemer
€ 820.00

Alexander Borst

Koole Terminals

Met dit mooie evenement hoop ik dat we veel gezinnen kunnen helpen in deze steeds duurder wordende tijd. Sponsor jij mee?

Doneer aan deelnemer
€ 1,650.00

Michael Lijffijt

Bouwbedrijf Jan Vet

Sportief bezig zijn en strijden voor kinderen in armoede is mij op het lijf geschreven. Daarom stap ik in de ring om te zorgen dat kinderen alsnog een onvergetelijke jeugd krijgen!

Doneer aan deelnemer
€ 250.00

Mike Vonk

I-MOR

Ik ga de strijd aan op 10 juni. Jij kan iedere klap die ik uitdeel en incasseer sponsoren, kan ik op je rekenen? We helpen hiermee duizenden kinderen in de Zaanstreek die in armoede moeten opgroeien!

Doneer aan deelnemer
€ 170.00

Jonathan Gefferie

Oneted bv

Het hele leven is een gevecht! Niet elke strijd is echter gelijk. Helaas beginnen kinderen in armoede vaak met een 2-0 achterstand. Door mijn deelname aan “Boksen tegen armoede” hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan een gelijke strijd voor kinderen in armoede.

Doneer aan deelnemer
€ 940.00

Koen van Bemmelen

Blowout B.V.

Boksen draait voor mij om je grenzen opzoeken en verleggen, versteld staan van waar je toe in staat bent. Dat kan pas als de basis van je leven stabiel is. Met mijn deelname hoop ik dat voor meer Zaankanters mogelijk te maken.

Doneer aan deelnemer
€ 735.00

Winston Oentoro

Saen Garantiemakelaars

Als fan van boksen speelde ik al langer met het idee om mijn debuut te maken bij een echte boksgala. Toen Coen mij vertelde waar dit event voor stond en mij vroeg om mee te doen, hoefde ik niet twee keer na te denken. Want wat is er mooier dan letterlijk te vechten tegen armoede?

Doneer aan deelnemer
€ 207.00

Jesse Schwalbach

Floris Keukens

Armoede is een groot probleem en ik gun alle kinderen om op te groeien zonder armoede. Daarom boks ik mee 10 juni, buffelen en alles geven. Doneer jij mee om zoveel mogelijk kinderen te helpen? Jij de "flappen" en ik de klappen!

Doneer aan deelnemer
€ 256.00

John Veenis

Kleeft - Blijft plakken!

Doneer aan deelnemer
€ 1,125.00

Sven Joustra

Integra

Vechtend onder de Turkse vlag laat Sven (De Tank) zijn tegenstanders alleen nog maar naar het werk van zijn sponsor kijken (het plafond...) Help jij Sven met een mooie bijdrage voor het goede doel?

Doneer aan deelnemer
€ 50.00

Rodion Visser

Consult.Live

Boksen tegen armoede bij kinderen, toen mij gevraagd werd of ik hier aan mee wou doen heb ik geen moment getwijfeld en ik hoop zo veel mogelijk geld op te halen voor gezinnen die het moeilijker hebben. Help jij mee aan een bijdrage voor het goede doel?

Doneer aan deelnemer
© 2023 Dit is een JKZ Event - All Rights Reserved